Flytning til Pelican Self Storage

Vi kan tilbyde at flytte alle de opbevaringskasser og genstande du har opbevaret hos Smarter Storage til et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage.

For at gøre det så nemt og enkelt for dig som kunde har vi lavet en aftale med Pelican Self Storage der betyder at du kan booke et opbevaringsrum hos Pelican og vi derefter kan flytte alle dine kasser og genstande til det rum uden at du skal røre en finger. Vi leverer det direkte til rummet hos Pelican. Pelican giver alle nye kunder halv pris de første 2 måneder og som noget særligt får kunder hos Smarter Storage gratis oprettelse og hængelås (værdi 299 kr.).

Hvis vi skal flytte dine ejendele til et Pelican opbevaringslager skal du selv booke et opbevaringsrum hos dem da vi ikke må give dine personlige oplysninger videre. Det kan du gøre på 2 måder:

  1. Online på Pelicans hjemmeside Vælger du at bestille online skal du betale 299 kr. for oprettelse og hængelås. Som kunde hos Smarter Storage refunderer Pelican dig efterfølgende de 299 kr.
  2. I det center hvor du ønsker et opbevaringsrum – du kan se alle centre på deres hjemmeside: https://pelicanselfstorage.dk/find-opbevaringsrum. Ved personlig henvendelse og fremvisning af denne mail skal du ikke betale for oprettelse og hængelås

Du kan vælge mellem alle 11 Pelican opbevaringslagre i Storkøbenhavn – dog ikke deres lager i Hillerød.

Når du skal vælge en størrelse på dit opbevaringsrum kan du benytte følgende guide (husk at beregne ekstra plads til evt. løse genstande som møbler, cykler og lign.):

1-15 bokse: 1 m2

16-30 bokse: 2 m2

31-45 bokse: 3 m2

46-60 bokse: 4 m2

 

Efter du har booket et opbevaringsrum direkte hos Pelican kan du bestille flytning af dine ejendele ved at udfylde nedenstående. Flytningen er gratis og du behøver ikke være til stede på Pelicans center når vi flytter dine ejendele.

Efter du har bestilt flytning vil du modtage en e-mail fra Smarter Storage med nærmere information.