Tips til opbevaring

Hold dit tøj i god stand

Uanset om det er skiudstyr, babytøj eller festtøj, er opbevaring af tøj og tekstiler i self-storage en fantastisk måde at frigøre noget tiltrængt plads på.

Tænk på det som dit walk-in-closet – bare lidt længere væk.

For at sikre, at du kan bruge tøjet igen en dag, er det vigtigt at pakke det rigtigt. Her er et par ting, du skal huske på:

1
Hold det tørt. Genstande som gardiner kan holde på en masse fugt, så vær særligt opmærksom på tungere materialer. Det er ingen skade til at lægge et par silica-pakker i kassen. De kan absorbere vand og forebygge mug. Hvis du hellere vil bruge et mere naturligt alternativ, kan du bruge tørre ris til at absorbere fugten.
2
Vask og stryg dit tøj, før du sætter det til opbevaring. At tøjet er rent, sikrer, at pletter ikke sætter sig, og nedsætter risikoen for at tiltrække skadedyr
3
Tænk over, hvor længe du vil opbevare tøjet. Hvis du kun vil opbevare det i et par måneder og har pladsmangel, kan opbevaringsposer med vakuum være en nem løsning. Over tid kan opbevaring i vakuum dog beskadige tøjet. Opbevaringskasser af plast er den ideelle løsning til langvarig opbevaring.
4
Lav en inventarliste. Der kommer måske et tidspunkt, hvor den tilsyneladende ubetydelige T-shirt er absolut nødvendig. At skulle pakke et opbevaringsrum om igen efter at have ledt hektisk efter noget er aldrig sjovt. Lav en liste over, hvad der er i hver kasse – og hvor. Find et system – hvad enten det er at sortere kasserne efter farve, ting, tekstiler eller ejer – og hold dig til det. Tag fotos, hvis det hjælper
5
Brug cedertræskugler frem for mølkugler. Mølkugler lugter dårligt og er ikke gode for børn og dyr. Prøv cedertræskugler i stedet. De indeholder naturlige olier, der hjælper med at dræbe larver af tøjmøl. Lavendelduft kan hjælpe med at holde møl væk, men det dræber hverken møl eller deres larver.
opbevaring af elektroniske apparater

Giv din elektronik lidt ekstra pleje

Husholdningsapparater og elektronik er dyre, essentielle og gode at have ved hånden. Men hvis du ikke bruger dem jævnligt, er det måske en idé at sætte dem i self-storage

Bevar dine møbler og malerier, som de var

Uanset om det er skiudstyr, babytøj eller festtøj, er opbevaring af tøj og tekstiler i self-storage en fantastisk måde at frigøre noget tiltrængt plads på.

Har du brug for smartere opbevaring?

Vælg et opbevaringsrum, hvor du kan komme og gå, som du vil.

Hvorfor vælge os?

Nemmere

Få den opbevaringsplads, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Øjeblikkelig adgang. Ingen nøgler. Ligetil!

Fair priser

Ingen ekstra omkostninger og mærkelige gebyrer. Du ved, hvad du betaler for. Hverken mere eller mindre. Fair!

Sikkert

Det nye, sikrede anlæg beskytter dine ting.