Hjælp og kontakt

Få hurtigt svar på dine spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Der kan være 65 liter i en kasse. Det kan være svært at vide præcis hvor meget der kan være i kasserne. Bestil derfor altid lidt flere end du tror du skal bruge – du betaler nemlig kun for dem du bruger, og kan blot sende de tomme med tilbage igen.

Dine ting bliver opbevaret sikkert på et DSV lager i Hedehusene udenfor København. Adgang til varehuset er af sikkerhedsmæssige årsager kun for vores egne medarbejdere. Hvis du har behov for at få adgang til nogle af dine ting så lav en aftale så kommer vi forbi med dem.

Ja vi kan også sagtens tage imod møbler – så længe det kan bæres af en person (max. 20 kg. og max. 1,5 meter på den længste led). Husk at følge vores pakkevejledning så dine møbler ikke bliver ødelagt.

Ja – på alle kasser er der en forsikring der dækker op til 3000 kr. og på genstande er du altid dækket op til 1500 kr. Ønsker du ekstra dækning til dine genstande kan du tilkøbe en udvidet forsikring så du er dækket op til 3700 kr. Bemærk at der en selvrisiko på 200 kr. og visse sarte eller kostbare genstande ikke er dækket, som fx elektronik, spejle og smykker. Du kan læse alle detaljer i vores forretningsbetingelser.

Vi tilbyder aftaler alle hverdage mellem kl. 14 og 17 og mellem kl. 17 og 20.

For at få dine ting tilbage skal du blot logge ind på vores hjemmeside, vælge de kasser eller genstande du ønsker retur og lave en aftale på et tidspunkt der passer dig.

Det gør vi! Vi har stor erfaring med at samarbejde med firmaer – både store og små. Så uanset om du har behov for at få opbevaret lagervare, markedsføringsmateriale eller dit bilagsarkiv kan vi hjælpe.

Kontakt os

Send en besked eller ring til os hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer.

Smarter Storage
Hovedgaden 630
2640 Hedehusene
CVR-nr.: 26366321

Ring til os

70 55 55 88

Mandag-fredag kl. 9-20

Fortrydelsesret

Har du skiftet mening? Hvis du har bestilt opbevaring men har fortrudt kan du annullere aftalen indtil 14 dage efter bestilling.

> Læs mere og anmod om annullering

Klageadgang

Kunden kan altid kontakte Smarter Storage, herunder klage eller reklamere, på telefon +45 70 55 55 88 eller pr. e-mail smarterstorageDK@dsv.com.

Kunden kan også vælge at klage over vores forretningsbetingelser og tilknyttede ydelser ved at indgive klage til Center for Klageløsning og eventuelt senere Forbrugerklagenævnet. Klage til Center for Klageløsning indgives til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, e-mail: klageportalen@naevneneshus.dk. Se mere på https://naevneneshus.dk. Kunden kan også benytte EU-Kommissionens klageportal, hvilket er særlig relevant hvis Kunden har bopæl i et andet EU-land. Klagen kan indgives online på www.ec.europa.eu/odr.

Kunden kan vedr. behandling af Kundens personoplysninger klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, København K.

Hvordan bliver jeg kunde?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

På vores hjemmeside vælger du, hvilken størrelse rum du har brug for, hvilken dag du ønsker at rykke ind, og hvilken forsikring du vil have. Når du har gennemført bookingen, får du et link til vores app, som du bruger til at få adgang til dit rum. Og du kan tage rummet i brug med det samme.

Du kan leje et opbevaringsrum op til 30 dage før du flytter ind. Book her på siden.

Med DSV Smarter Storage behøver du ikke bekymre dig om nøgler. Du skal bare bruge appen på din telefon. Dem fungerer som nøgle til at komme ind i dit opbevaringsrum.

Du skal bruge en iPhone af version IOS 9.0 eller nyere eller en Android med KitKat 4.4 eller nyere.

Du skal bruge et Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard eller Maestro til at betale lejen.

Nej, vi hverken kender eller gemmer dine kortoplysninger. Alle kortoplysninger sendes direkte til vores udbyder Nets.

Du kan ringe til os alle dage fra kl. 5 til 24 på 70 55 55 88

Vilkår og betingelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Der er ingen minimumslængde på lejeperioden, men vær opmærksom på opsigelsesfristerne. Hvis du ikke opsiger dit lejemål, vil dit lejemål fortsætte, så længe du ønsker du.

Du kan flytte ud til slutningen af en måned. Lad os sige at du ønsker at flytte ud d. 10. oktober. Så vil dit lejemål forsætte til og med d. 31. oktober

Efter du har logget ind i kundeportalen kan du angive den ønskede udflytningsdato.

Sørg for, at rummet er tomt og rent, og lås døren efter dig.

Du kan opbevare de fleste ting i vores rum, men du må ikke opbevare følgende:

 1. Smykker, sølv/guld-genstande, pelse, kunstartikler eller andre genstande af høj værdi,
 2. Kontanter,
 3. Våben, ammunition, fyrværkeri eller sprængstoffer,
 4. Trykflasker, akkumulatorer, batterier, brændstof, brandfarlige eller eksplosive materialer,
 5. Maskiner som ikke er fuldstændig tømt for olie, benzin og lignende væsker før oplagringen eller elektriske apparater, hvor batterier ikke er afmonteret; det er dog tilladt at opbevare (veteran)biler og/eller motorcykler som ikke er vrag, i rum i stueetagen med direkte adgang udefra, hvis der under bilen og/eller motorcyklen anbringes en dertil egnet beskyttelsesbakke eller måtte, for at forhindre eventuelle olielækager i at påvirke omgivelserne, og at mængden af brændstof i eventuelle brændstoftanke holdes på et minimum,
 6. Let fordærvelige fødevarer, planter og andre let fordærvelige effekter, eller kraftigt/ ildelugtende genstande,
 7. Dyr eller andre levende væsner under nogen form,
 8. Andet gods, der på anden vis kan være skadeligt eller miljøfarligt, eller som udleder røg, dampe, støv eller lugt,
 9. Ulovlige genstande, herunder hælervarer, eller gods der på anden måde stammer fra strafbare forhold eller krænker tredjeparts immaterialretligheder,
 10. Sådanne andre genstande som efter DSV’s rimelige vurdering ikke er hensigtsmæssig eller forenelig med DSV’s eller andre brugeres anvendelse af Lageret.

Du kan læse vores fulde vilkår og betingelser her

Nej, du behøver ikke at betale et depositum.

Du kan altid skifte til et større eller mindre rum.

Leje og betaling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Most customers won’t experience any additional fees. But we have fees for a few situations:

Reminder fee if you don’t pay on time: 100,00 kr. for each reminder

Uretmæssig brug af vogne: 350 kr. pr. døgn hvis du efterlader vognen inde i dit opbevaringsrum.

Udløsning af alarmen: 500 kr. pr. gang

Rengøring: 400 kr. hvis du ikke efterlader dit opbevaringsrum i samme stand som du overtog det.

Tømning af opbevaringsrum: 1.000 kr. hvis du efterlader møbler eller andre ejendele i dit opbevaringsrum efter udflytning.

Du skal bruge et Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard eller Maestro til at betale lejen.

Nej. Da anlæggene er ubemandede, er det desværre kun muligt at betale med betalingskort.

Nej. Det er desværre kun muligt at betale med betalingskort.

Lejen trækkes automatisk fra dit kreditkort i begyndelsen af hver måned. Husk at opdatere dit kort i din profil, hvis du får et nyt kort.

Hvis dit kort er udløbet, kan vi ikke trække lejebeløbet. Der vil så være en risiko for, at adgangen til dit rum bliver blokeret. Sørg for at opdatere dit kort i din profil, hvis du får et nyt kort.

Ja, du er altid velkommen til at leje mere end ét rum. Bare log ind for at tilføje ekstra opbevaringsrum.

Der er ingen moms på leje af opbevaringsrum til private kunder og ingen moms på forsikringen. Hvis du er erhvervskunde, vil der blive lagt 25% moms til priserne for rummet.

Forsikring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dine ting vil kun være dækket af en forsikring, hvis du tilføjer forsikring, når du lejer et opbevaringsrum. Bemærk, at vi tilbyder forskellige forsikringer med forskellige dækninger. Så sørg for at vælge en forsikring, der dækker alle tingene i dit opbevaringsrum.

Ja dine ejendele skal være dækket af en forsikring. Men du behøver ikke købe forsikring af os hvis du har din egen.

Se forsikringsbetingelserne for at få oplysninger om, hvad forsikringen dækker

Hvis værdien af de ting, du har i dit rum eller din boks ændrer sig, skal du huske at ændre din forsikring.

Hvis du ønsker at annullere din forsikring kan du altid gøre det ved at kontakte os.

Hvis du bliver udsat for en ulykke, tyveri eller andet, skal du straks ringe til os på telefon 70555588. Efterfølgende skal du logge ind på vores hjemmeside og gå til skadesformularen.

Erhvervskunde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I henhold til reglerne er leje af opbevaringsrum til privatkunder momsfritaget, mens erhvervsbrugere skal betale moms. Priserne på vores hjemmeside inkluderer ikke moms – hvis du lejer som et firma vil der blive tillagt 25% moms.

Du behøver ikke at betale moms for forsikringen.

Hvis du har brug for en faktura, kan du få en fra vores hjemmeside.

APP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Du kan bruge funktionen “Glemt adgangskode” i appen. Hvis det ikke virker, skal du kontrollere, om telefonnummeret på din profil er korrekt. Hvis dit nummer er korrekt, men du stadig ikke får en kode, bedes du kontakte os.

Når du har lejet et opbevaringsrum, sender vi en bekræftelseskode til det telefonnummer, du har givet os. Du bruger denne kode til at logge på appen første gang. Når du har brugt koden, bliver du bedt om at angive din egen adgangskode.

Du kan tildele en eller flere personer adgang til dit opbevaringsrum. Det gør du i appen under “Brugere” ved at trykke på “+” i øverste højre hjørne. Du kan altid fjerne adgangen for andre personer igen.

Nej. Du kan kun åbne døren til dit opbevaringsrum, når du er mindre end 5 meter fra døren.

Hvis appen ikke virker, kan du prøve følgende:

 • Er Bluetooth aktiveret?
 • Er lokaliseringstjenester aktiveret?
 • Luk appen, og åbn den igen
 • Søg efter opdateringer i App Store (iPhones) eller Google Play (Android)
 • Bluetooth-funktionen i din bil kan påvirke appen. Hvis du taler i telefon ved hjælp af Bluetooth, kan du prøve at afslutte opkaldet

Vores opbevaringssteder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ja, vi har gratis parkering til rådighed på alle anlæg

Ja, vi stiller gratis rullevogne til rådighed for at gøre det lettere for dig at flytte dine ting til eller fra dit rum. Du behøver ikke engang en mønt for at låse dem op!

Vi har desværre ikke gaffeltrucks til rådighed – kun rullevogne.

Vi har indbrudsalarmer og kameraovervågning på hele anlægget.

Vi har overdækkede lasteområder på alle anlæggene, hvor du kan parkere din bil eller trailer, mens du af- eller pålæsser dine ting. Vi har desuden almindelige parkeringspladser, der er til rådighed gratis, hvis du har brug for at parkere i længere tid.

Ja. Alle vores anlæg har mindst 2 elevatorer, så der er nem adgang til alle etager.

Vores anlæg er åbne hver dag året rundt fra 05 til 24. Vi holder kun lukket om natten.

Alle vores anlæg er ubemandede, men du er altid velkommen til at ringe til kundeservice, som er åben hver dag fra kl. 5.00 til 24.00

Nej, det gør vi ikke, fordi vores anlæg er ubemandede.

Du kan kun få adgang til bygningen, hvis du er kunde og har lejet et opbevaringsrum i bygningen.

Vi udlejer desværre ikke trailere.

Opbevaringsrummene

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Da vores anlæg er ubemandede, er vi desværre ikke i stand til at vise dig rummene, før du lejer.

I rum med en rulledør lukker du blot døren. I rum med en normal dør skal du huske at skubbe slåen i.

I beskrivelsen for hver størrelse rum kan du se omtrent, hvor mange flyttekasser rummet har plads til. Flyttekasser fås i mange størrelser, så tallene er kun vejledende.

Du vælger, hvilken størrelse (m2) du har brug for. Alle rum har en højde på 2,55 m

Fik du ikke svar?

Har du brug for smartere opbevaring?

Vælg et opbevaringsrum, hvor du kan komme og gå, som du vil