Tips til opbevaring

Giv din elektronik lidt ekstra pleje

Husholdningsapparater og elektronik er dyre, essentielle og gode at have ved hånden.

Men hvis du ikke bruger dem jævnligt, er det måske en idé at sætte dem i self-storage.

1
Forskellige apparater har brug for forskellig slags opbevaring. Læs manualen for hvert apparat, du ønsker at opbevare. Større genstande har også særlige instruktioner til, hvordan de skal transporteres, så de ikke får stød og skrammer undervejs.
2
Kør et sidste program med eddike på vaskemaskinen og opvaskemaskinen før opbevaring, så du fjerner overskydende vaskemiddel, som kan hærde og forårsage skader over tid. Du kan også modvirke frost eller meldug ved at dræne al tilbageværende væske fra apparaterne, herunder fra indvendige og udvendige dele som beholdere, slanger og rør.
3
Sørg for, at apparater og elektronik er funklende rene, både ind- og udvendigt – især dem, der bruges til at opbevare eller tilberede mad. En lille krumme eller fedtplet kan tiltrække utøj og skadedyr.
4
FUndgå uønskede gæster ved at dække apparaterne med insektmiddel. Brug vatkugler dyppet i pebermynteolie, hvis du ønsker et mere naturligt insektmiddel, og tjek dit opbevaringsrum regelmæssigt for utøj og skadedyr.
5
Hvis det er muligt, skal du fjerne alle glasdele fra dine apparater og pakke dem ind i bobleplast eller tæpper. Sørg for at transportere, indpakke og opbevare glas separat.
6
Opbevar mindre elektronik som iPads, bærbare computere og kameraer i den originale kasse, du fik dem i. Den er designet til at beskytte dem.

Flere tips

Bevar dine møbler og malerier, som de var

Uanset om det er skiudstyr, babytøj eller festtøj, er opbevaring af tøj og tekstiler i self-storage en fantastisk måde at frigøre noget tiltrængt plads på.

Få mest muligt ud af den plads, du har lejet

Du har rengjort dine ting og har beskyttelsesmateriale, opbevaringsbeholdere og kasser til rådighed. Nu skal du bare have dine ting hen til dit opbevaringsrum og håbe på, at det hele kan være der

Har du brug for smartere opbevaring?

Vælg et opbevaringsrum, hvor du kan komme og gå, som du vil

Hvorfor vælge os?

Nemmere

Få den opbevaringsplads, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Øjeblikkelig adgang. Ingen nøgler. Ligetil!

Fair priser

Ingen ekstra omkostninger og mærkelige gebyrer. Du ved, hvad du betaler for. Hverken mere eller mindre. Fair!

Sikkert

Det nye, sikrede anlæg beskytter dine ting.