Fortrydelsesret

Har du skiftet mening? Hvis du har booket opbevaring men har fortrudt kan du annullere aftalen indtil 14 dage efter bestilling ved at udfylde nedenstående.

– Har du ikke fået leveret tomme kasser endnu – og har ingen kasser eller genstande til opbevaring – skal du blot udfylde nedenstående.

– Har du allerede bestilt tomme kasser, men ikke fyldt dem og sendt dem til opbevaring skal du bestille en afhentning af de tomme kasser. Din aftale løber indtil de tomme kasser er blevet afhentet uanset hvornår du udfylder nedenstående.

– Har du kasser og/eller genstande til opbevaring skal du bestille en levering af de kasser og/eller genstande du har til opbevaring og derefter en afhentning af de tomme kasser. Din aftale løber indtil de tomme kasser er blevet afhentet uanset hvornår du udfylder nedenstående.

Bemærk at du skal betale for de dage hvor du har haft kasser og/eller genstande til opbevaring. Dage hvor du kun har haft tomme kasser skal du ikke betale for. Det resterende beløb du har betalt vil blive refunderet til dit betalingskort i løbet af 2 uger.

Jeg bekræfter hermed at jeg ønsker at afbestille min aftale om opbevaring. Hvis jeg har kasser og/eller genstande til opbevaring eller i mit hjem sørger jeg for at bestille de nødvendige leveringer og/eller afhentninger.