Fortrydelsesret

Har du skiftet mening? Hvis du har booket et rum eller booket Pick up Storage men har fortrudt kan du annullere aftalen indtil 14 dage efter bestilling.

Fortrydelse af leje af opbevaringsrum (self storage)

Efter du har annulleret din leje ved at benytte nedenstående formular skal du samme dag tømme dit rum for alle genstande. Adgang til dit rum vil blive spærret dagen efter du har annulleret.

Bemærk at du skal betale for de dage hvor du har haft adgang til dit rum. Det resterende beløb du har betalt vil blive refunderet til dit betalingskort i løbet af 2 uger.

Jeg bekræfter hermed at jeg ønsker at afbestille mit opbevaringsrum og forstår at adgang til rummet vil blive lukket

Fortrydelse af aftale om Pick up Storage

Ønsker du at fortryde en aftale om Pick up Storage hvor vi kommer hjem til dig og henter dine ejendele skal du udfylde nedenstående formular.

– Har du ikke fået leveret tomme kasser endnu – og har ingen kasser eller genstande til opbevaring – skal du ikke foretage dig yderligere

– Har du allerede bestilt tomme kasser, men ikke fyldt dem og sendt dem til opbevaring skal du bestille en afhentning af de tomme kasser. Din aftale løber indtil de tomme kasser er blevet afhentet uanset hvornår du udfylder nedenstående.

– Har du kasser og/eller genstande til opbevaring skal du bestille en levering af de kasser og/eller genstande du har til opbevaring og derefter en afhentning af de tomme kasser. Din aftale løber indtil de tomme kasser er blevet afhentet uanset hvornår du udfylder nedenstående.

Bemærk at du skal betale for de dage hvor du har haft kasser og/eller genstande til opbevaring. Dage hvor du kun har haft tomme kasser skal du ikke betale for. Det resterende beløb du har betalt vil blive refunderet til dit betalingskort i løbet af 2 uger.

Jeg bekræfter hermed at jeg ønsker at afbestille min aftale om Pick up Storage. Hvis jeg har kasser og/eller genstande til opbevaring eller i mit hjem sørger jeg for at bestille de nødvendige leveringer og/eller afhentninger.