Få hurtigt svar på dine spørgsmål til Smarter Storage

Afhentning og levering

Accordion Content

En aftale er en afhentning eller levering – eller begge dele. Du kan benytte en aftale til at

 • Sende kasser eller genstande til opbevaring
 • Få kasser eller genstande tilbage fra opbevaring

Du kan fx lave en aftale for at få dine kasser med sommertøj retur og benytte den samme aftale til at sende dit vintertøj til opbevaring – så skal du kun betale 1 gang. Du skal blot huske at det ikke kan være de samme kasser da du skal have de kasser klar som du ønsker at sende til opbevaring.

Du kan lave en aftale indtil kl. 12 dagen før (dog senest fredag kl. 12 for aftaler om mandagen), men det kan dog ske at alle aftaler en bestemt dag allerede er taget. Det er derfor altid en god idé at lave en aftale i så god tid som muligt.

Vi tilbyder aftaler alle hverdage mellem kl. 14 og 17 og mellem kl. 17 og 20.

Af hensyn til risikoen for tyveri og skader efterlader vi ikke kasser eller genstande uden opsyn. Derfor skal du – eller en du kender – være hjemme når vi kommer forbi.

Vi kan desværre ikke tilbyde en aftale samme dag, mens hvis du laver en aftale inden kl. 12 kan vi komme forbi i morgen. Aftaler om mandagen skal dog laves senest fredag kl. 12.

Vi tilbyder desværre ikke aftaler på lørdage, søndage og helligdage.

Ja det kan du – indtil kl. 12 dagen før kan du ændre tidspunktet, aflyse den eller ændre på hvilke kasser eller genstande du skal have med. For aftaler om mandagen skal ændringer dog ske senest fredag kl. 12.

Intet problem! Bare log-in på vores hjemmeside senest kl. 12 dagen før aftalen (dog fredag kl. 12 for aftaler om mandagen). Så kan du aflyse din aftale eller rykke den til en anden dag. Efter kl. 12 er det desværre ikke længere muligt at ændre i din aftale.

Hvis muligt vil chaufføren blot ringe på dørklokken til dit hus eller lejlighed. Men hvis chaufføren ikke kan finde adressen eller hvis du ikke besvarer dørklokken vil vi ringe til dig.

Hvis chaufføren ikke kan afhente eller levere dine ting grundet mangelfulde adresse oplysninger eller hvis du ikke er hjemme når vi kommer forbi, tager vi dine ting med tilbage til vores lager. Vi kan desværre ikke tilbyde at refundere betalingen for forgæves aftaler.

Du vil derefter skulle lave en ny aftale på hjemmesiden og betale for denne.

Ja så længe vi også tilbyder levering til den anden adresse som du ønsker det leveret til. Vi kan desværre ikke tilbyde at levere eller hente ting udenfor vores dækningsområde.

Vi kan desværre ikke tilbyde levering eller afhentning udenfor vores dækningsområde – heller ikke mod tillæg.

Hvad kan jeg opbevare?

Accordion Content
Du kan få opbevaret det meste hos os så længe det kan bæres af 1 person (max. 20 kg. og max. 1,5 meter på den længste led). Dog er der nogle enkelte ting som vi af hensyn til lovgivning og sikkerhed ikke kan opbevare:
 1. Smykker, ædelstene, juveler, sølv/guld-genstande, pelse, kunstartikler eller andre genstande af høj værdi,
 2. Ure
 3. Kontanter, checks og frimærker
 4. Våben, ammunition, fyrværkeri eller sprængstoffer,
 5. Trykflasker, akkumulatorer, batterier, brændstof, brandfarlige eller eksplosive materialer,
 6. Maskiner som ikke er fuldstændig tømt for olie, benzin og lignende væsker før oplagringen eller elektriske apparater, hvor batterier ikke er afmonteret,
 7. Alle former for fødevarer, planter og andre let fordærvelige effekter, eller kraftigt/ ildelugtende genstande,
 8. Dyr eller andre levende væsner under nogen form,
 9. Ulovlige effekter, herunder narkotika og hælervarer, eller Ejendele der på anden måde stammer fra strafbare forhold eller krænker tredjeparts immaterialretligheder,
 10. Skarpe knive og køkkenredskaber undtagen hvis bladet er fuldt beskyttet,
 11. Antikviteter uanset type,
 12. Dæk – både nye og brugte,
 13. Aske, knogler og lign. fra dyr eller mennesker
 14. Alle former for flydende væske uanset indpakning, som fx shampoo, maling, spraydåser, vin og andre drikkevarer
 15. Hårde hvidevarer som fx køleskabe, frysere, vaskemaskiner og tørretumblere
 16. Grill
 17. Neonskilte
 18. Genstande som kræver særligt værktøj og ekspertise at håndtere, som fx
  • Klaverer og flygler
  • Pengeskabe
  • Bornholmerure
  • Akvarier
  • Billardborde
  • Kopimaskiner til erhvervsmæssig brug
 19. Ejendele som ikke er pakket til transport og opbevaring, som fx pakket i poser, affaldssække og åbne kasser
 20. Andre Ejendele, der på anden vis kan være skadelige eller miljøfarlige, eller som udleder røg, dampe, støv eller lugt,
 21. Ejendele der er mere end 1,5 meter på den længste led
 22. Ejendele der vejer mere end 20 kg.

Det er helt op til dig. Du kan få opbevaret bare en enkelt kasse eller genstand eller en hel masse. Der er ingen begrænsninger.

Vi kan også sagtens tage imod ting der ikke kan være i en kasse – så længe det kan bæres af en person (max. 20 kg. og max. 1,5 meter på den længste led). Dog er der nogle enkelte ting som vi af hensyn til lovgivning og sikkerhed ikke kan opbevare – læs mere under punktet ”Hvad kan jeg opbevare?”.

Ja vi kan også sagtens tage imod møbler – så længe det kan bæres af en person (max. 20 kg. og max. 1,5 meter på den længste led). Husk at følge vores pakkevejledning så dine møbler ikke bliver ødelagt.

 

Ja det kan du sagtens. Hvis det er en mindre en kan du putte det ned i en kasse – det er den billigste mulighed. Kan det ikke være der kan du sagtens få det opbevaret alligevel.

Opbevaring

Accordion Content

Vores kasser svarer til en stor XL flyttekasse og der kan være 65 liter i. Det kan være svært at vide præcis hvor meget der kan være i kasserne. Bestil derfor altid lidt flere end du tror du skal bruge – du betaler nemlig kun for dem du bruger, og kan blot sende de tomme med tilbage igen.

Nej. Når du benytter vores kasser er dine ting beskyttet på den bedst mulige måde. Vi kan også håndtere dem effektivt på vores lagre, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige pris. Hvis du har en kasse hvor indholdet ikke kan være i vores kasser kan du få den opbevaret som en genstand. Men du skal sikre dig at kassen er solid og fuldstændig lukket så der ikke falder noget ud af den.

Alle vores kasser har allerede et mærke med nr. og stregkode så der skal du ikke sætte nogen mærker på. Til de genstande du skal have opbevaret, leverer vi mærkater med stregkoder og numre. Du skal sætte 1 mærkat på hver genstand.

Det kan være svært at vide præcis hvor mange kasser man har brug for. Derfor giver vi altid nogle ekstra kasser med – så man har dem hvis man skal bruge dem. Hvis du ikke skal bruge dem tager vi dem bare med retur når vi henter de fyldte kasser og du betaler intet for dem. Du betaler nemlig altid kun for de kasser du vælger at få opbevaret.

For at du nemt og enkelt kan sende ekstra genstande til opbevaring har vi tilføjet ekstra genstande til din konto. Dem kan du bruge sammen med de ekstra mærkater, som du modtager sammen med de tomme kasser. Så undgår du, at skulle lave en aftale med os om at komme ud til dig med mærkater – du kan bare sætte et mærkat på dine genstande og bestille en afhentning.

Dine ting bliver opbevaret sikkert og tørt på et DSV lager udstyret med højteknologiske alarmsystemer, indhegning, videoovervågning og brandsikring så dine ting er optimalt sikret. Vi er en del af DSV Panalpina – et af verdens største logistikfirmaer med lagre på hele kloden. Det har givet os stor erfaring i hvordan man driver et lager hvor alt er sikkert og intet bliver væk.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det kun vores egne medarbejdere der har adgang til lageret.

Dine ting bliver opbevaret sikkert på et DSV lager i Hedehusene udenfor København. Adgang til varehuset er af sikkerhedsmæssige årsager kun for vores egne medarbejdere. Hvis du har behov for at få adgang til nogle af dine ting så lav en aftale så kommer vi forbi med dem.

DSV er blandt Danmarks største virksomheder og har mere end 40 års erfaring i at drive sikre lagre. Dine ting bliver opbevaret på et lager med videoovervågning, brandsikring og vagter. Vores lager er ikke åben for andre end vores egne medarbejdere.

For at få dine ting tilbage skal du blot logge ind på vores hjemmeside, vælge de kasser eller genstande du ønsker retur og lave en aftale på et tidspunkt der passer dig.

Intet problem! Det er en af de gode ting hos os. Hvis du kun har brug for en enkel kasse eller genstand kan vi komme forbi med den. Men vi kan dog ikke tilbyde at åbne en kasse og finde en specifik ting i kassen, da vi aldrig åbner kasser. Der skal du have hele kassen tilbage.

 

Bare log-in og tilføj ekstra genstande til din konto. Så kommer vi forbi med mærkater til dem men det kan også være, at du har mærkater til overs fra din sidste bestilling og så kan du bare bestille en afhentning Hvis du har brug for ekstra kasser kan du også bestille det, det er gratis at få leveret både tomme kasser og mærkater.

Vi tilbyder desværre ikke at smide dine ting ud eller sende dine ting til genbrug.

Prøv at fordele vægten på alle dine kasser. Fordel tunge genstande, som fx. bøger, i flere kasser så du undgår at kassen vejer mere end 20 kg.

Vores kasser er 60 cm. lange, 40 cm. brede og 36,7 cm. høje (ydre mål) og har plads til 65 liter. Hvis du skal have opbevaret tungere ting som bøger så husk at fordele dem i flere kasser for at undgå at de bliver tungere end 20 kg.

Hvis du er i tvivl om hvor mange kasser du skal bruge kan du bare bestille alle de ekstra kasser du ønsker. Du betaler kun for de kasser du ender med at sende til opbevaring. De kasser du ikke bruger kan du blot give os med tilbage når vi kommer for at hente dine ting – det koster ikke noget.

Når du har fået dine kasser tilbage og pakket dem ud skal vi have de tomme kasser tilbage. Hvis du blot har nogle få kasser (op til 5) og forventer at få opbevaret hos os igen i fremtiden er du meget velkommen til blot at beholde dem. Har du mere end 5 tomme kasser eller forventer du ikke at få opbevaret hos os igen skal du lave en aftale hvor vi kan komme og hente de tomme kasser.

Nej, vi åbner ikke de kasser du har til opbevaring. Dog kan vi åbne dine kasser under helt særlige omstændigheder som:

 • Hvis vi tror der er risiko for skade på andre kunders ejendele
 • Hvis vi får en begrundet mistanke om at kassen indeholder ejendele der er forbudt i henhold til vores forretningsbetingelser
 • Hvis vi har en juridisk forpligtelse til at åbne dem – fx ved fremvisning af en dommerkendelse.

Hvis vi har åbnet en af dine kasser vil du få besked om det, og vi har fuld dokumentation af hvad der er åbnet fra vores videoovervågning.

Generelt

Accordion Content

I stedet for at skulle eje eller leje en stor bil og bruge en masse tid på at slæbe og køre dine ting til self storage kan du i stedet få dine ting hentet hjemme hos dig selv. Og du betaler kun for de kasser eller genstande du får opbevaret.

Vi tilbyder Pick up Storage i Storkøbenhavn. Dette omfatter følgende postnr.:

1000-2635

2650, 2660 og 2665

2700-2750

2770-2791

2800-2950

Det gør vi! Vi har stor erfaring med at samarbejde med firmaer – både store og små. Så uanset om du har behov for at få opbevaret lagervare, markedsføringsmateriale eller dit bilagsarkiv kan vi hjælpe.

Hvis du får brug for flere kasser går du blot ind på vores hjemmeside og bestiller dem. Det koster ikke noget at få leveret tomme kasser. Og det er altid en god idé at bestille lidt flere end du forventer at få brug for – du betaler nemlig kun for dem du bruger, og kan blot sende de tomme tilbage.

Priser & betingelser

Accordion Content

Vi har ikke nogen bindingsperiode, men du betaler for 1 måneds opbevaring startende den dag du sender kasser eller genstande til opbevaring, og derefter for hver ny måned hvor du har kasser eller genstande til opbevaring.

Lad os se på et eksempel:

Hvis du sender kasser eller genstande til opbevaring d. 15. marts vil du betale for 1 måneds opbevaring indtil 15. april, hvor du igen betaler for 1 måneds opbevaring indtil 15. maj. Vælger du at få alle dine ting retur til dig d. 1. maj betaler du stadig for opbevaring til d. 15. maj – men derefter betaler du intet.

Din månedlige udgift afhænger af antallet af kasser og/eller genstande du får opbevaret. Hvis du får kasser eller genstande retur i løbet af en fakturamåned betaler du stadig for opbevaring for resten af fakturaperioden (op til 1 måned), men ikke for de efterfølgende måneder.

Hvis du tilføjer ekstra kasser og/eller genstande i løbet af en måned vil der blive tilføjet et ekstra beløb til din næste faktura.

Eksempel: Lad os sige at du sender 10 kasser til opbevaring d. 10. november. På den dag vil du blive opkrævet 190 kr. for opbevaring af 10 kasser i en måned. Hvis du d. 20. november tilføjer 1 ekstra kasse, vil der på din næste faktura d. 10. december være tillagt prisen (i dette tilfælde 12,67 kr.) for opbevaring af 1 kasse i 20 dage.

Du kan betale med Visa (inkl. Visa/Dankort) og MasterCard på vores hjemmeside. Det er desværre ikke muligt at betale på andre måder.

 

Hvis du ikke har nogen kasser eller genstande til opbevaring betaler du ikke noget. Dine kontooplysninger vil dog stadig være gemt hos os således at du nemt kan sende noget til opbevaring igen. Ønsker du at få dine kontooplysninger slettet kan du gøre dette ved at skrive til os. Selvom du beder om at få dine oplysninger slettet vil vi dog stadig være forpligtet efter lovgivningen til at opbevare visse data om dig i en periode. Du kan læse mere om dette i vores privatlivspolitik.

Smarter Storage ejer kasserne. Du har dem således kun til lån og må ikke overdrage dem til andre.

Nej – du betaler intet depositum.

Hvis dit kort er ved at udløbe – eller du af anden grund ikke længere bruger det – kan du nemt og enkelt opdatere dine kreditkort oplysninger på vores hjemmeside efter du er logget ind.

For at få dine ting tilbage fra opbevaring skal du lave en aftale – det koster 99 kr.

Første gang du bliver opkrævet for opbevaring er den dag, hvor din første kasse eller genstand er sendt til opbevaring.

Du vil blive faktureret på den samme dato hver måned baseret på den dato du først sendte noget til opbevaring. Hvis din første afhentning fx var d. 26. oktober vil du blive faktureret d. 26. i hver efterfølgende måned.

DSV Smarter Storage benytter Stripe, en sikker og krypteret betalingsløsning til at håndtere betalinger med kredit- eller debitkort. Din betaling håndteres automatisk hver måned på din fakturadato med den betalingsmulighed du har gemt på din konto.

Du kan opdatere din betalingsmetode når du har logget ind på din konto.

Din betaling trækkes hver måned automatisk fra det kreditkort du har tilføjet din profil. Hvis dit kort udløber eller bliver spærret er det vigtigt du går ind og tilføjet et nyt kreditkort. Gør du ikke det kan vi ikke trække din betaling og du vil modtage en påmindelse om at gå ind og tilføje et nyt kort.

Du kan altid tilføje ekstra kasser eller genstande til opbevaring. Du skal betale den månedlige pris for de kasser eller bokse du tilføjer samt for en aftale (99 kr) når du skal have dine ting hentet.

For at få kasser eller genstande tilbage fra opbevaring skal du lave og betale for en aftale som koster 99 kr.

Ja vi tilbyder desværre ikke refundering af den leje du allerede har betalt for den igangværende fakturaperiode. Men du betaler naturligvis ikke for de efterfølgende perioder.

Du har altid mulighed for at se og downloade dine fakturaer efter du er logget ind på hjemmesiden. Betaling kan dog kun ske med kreditkort.

Betaling kan desværre kun ske med kreditkort på vores hjemmeside.

Alle vores priser er inkl. 25% moms

Udover det du betaler for at få opbevaret dine ejendele og få dem transporteret frem og tilbage, er det kun i ganske få og helt særlige tilfælde at du skal betale ekstra. Hvis vi ikke kan trække betalingen på dit kreditkort, og du trods påmindelse stadig ikke betaler vil der være et rykkergebyr på 100 kr. Har du tomme kasser stående derhjemme som du ikke sender retur vil vi skrive til dig og bede dig sende dem tilbage til os. Undlader du dette opkræver vi 200 kr. pr. kasse, som du derefter kan beholde.

Forsikring

Accordion Content
Ja – på alle kasser er der en forsikring der dækker op til 3000 kr. og på genstande er du altid dækket op til 1500 kr. Ønsker du ekstra dækning til dine genstande kan du tilkøbe en udvidet forsikring så du er dækket op til 3700 kr. Bemærk at der en selvrisiko på 200 kr. og visse sarte eller kostbare genstande ikke er dækket, som fx elektronik, spejle og smykker. Du kan læse alle detaljer i vores forretningsbetingelser.
Vores forsikring dækker de fleste ejendele, men enkelte ting er ikke dækket da de generelt er for sarte eller kostbare til at blive sendt til opbevaring. Det gælder fx elektronik, spejle og smykker. I vores forretningsbetingelser kan du finde den fulde liste over sarte ejendele der ikke er dækket af vores forsikring.

Hvis en af dine ting bliver skadet skal du hurtigst muligt udfylde en skadesanmeldelse på vores hjemmeside.

Hvis du har en egen forsikring der dækker transport og opbevaring er du meget velkommen til at benytte den. Det er desværre vores erfaring, at mange forsikringer har undtaget skader fra transport, så vores forsikring dækker selvfølgelig dette.

Forsikringen følger genstanden. Derfor er det desværre ikke muligt, at fravælge den ekstra dækning efter den er bestilt. Hvis du ønsker forsikringen fjernet, skal du få returneret din genstand og bestille en ny genstand uden ekstra forsikring. Det sikrer, at du altid ved hvilke genstande der har ekstra forsikring og om en eventuel forsikringsskade er dækket af den ekstra forsikring.

Din konto

Accordion Content

Efter du har logget ind på vores hjemmeside kan du ændre din adresse, telefonnummer eller kodeord.

Inden du sender kasser eller genstande til opbevaring bør du tage et billede af dem. Billedet vil derefter ligge på din konto så du altid har overblik over hvad du får opbevaret og kan få den helt rigtige kasse eller genstand retur til dig.

Afhentning og levering

Accordion Content

Vi kan desværre ikke tilbyde levering eller afhentning udenfor vores dækningsområde – heller ikke mod tillæg.

Fik du ikke svar?