Tips til opbevaring

Få mest muligt ud af den plads, du har lejet

Du har rengjort dine ting og har beskyttelsesmateriale, opbevaringsbeholdere og kasser til rådighed. Nu skal du bare have dine ting hen til dit opbevaringsrum og håbe på, at det hele kan være der Desværre er det ikke altid så let. Vellykket opbevaring handler om at få mest muligt ud af den plads, du har. Og at lægge planer for den dag, hvor du skal have tingene ud igen.   Lav din egen succesfulde opbevaringsplan med disse tips:
1
Læg en plan for opbevaringen og hold dig til den. Notér indholdet i hver kasse, og hvor kassen er opbevaret. Lav to kopier af hver note – én til at sætte på kasserne og én til derhjemme
2
Sæt større apparater som vaskemaskiner eller frysere ind i varevognen eller på traileren sidst, så du kan komme til dem først, når du kommer hen til opbevaringsrummet. De store ting skal helst stå bagest i dit rum, så du kan komme til de mindre genstande, som du måske har brug for før.
3
Prioritér din fordelingen efter, hvornår du tror, du har brug for tingene. Hvornår er det sandsynligt, at du skal bruge dine vinterdæk, dine golfkøller eller din symaskine?
4
Få ekstra plads ved at opbevare lette genstande, der ikke kan gå i stykker, inde i husholdningsapparater eller skuffer. Men læg først tingene ind i apparaterne eller møblerne når du står i opbevaringsrummet.
5
Prøv at skabe en sti i dit rum så det er nemmere at nå hen til og finde ting i hele rummet.
6
Udnyt pladsen i den øverste del af rummet ved at opbevare større møbler lodret.
7
Brug reoler til at opbevare mindre genstande, som du nemt skal kunne komme til.
8
Lav et kort over dit opbevaringsrum, så du har et visuelt overblik over, hvor dine ting er placeret.

Flere tips

lej et depotrum

Hold dit tøj i god stand

Uanset om det er skiudstyr, babytøj eller festtøj, er opbevaring af tøj og tekstiler i self-storage en fantastisk måde at frigøre noget tiltrængt plads på.

opbevaring af elektroniske apparater

Giv din elektronik lidt ekstra pleje

Husholdningsapparater og elektronik er dyre, essentielle og gode at have ved hånden. Men hvis du ikke bruger dem jævnligt, er det måske en idé at sætte dem i Self Storage

Har du brug for smartere opbevaring?

Vælg et opbevaringsrum, hvor du kan komme og gå, som du vil.

Hvorfor vælge os?

Nemmere

Få den opbevaringsplads, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Øjeblikkelig adgang. Ingen nøgler. Ligetil!

Fair priser

Ingen ekstra omkostninger og mærkelige gebyrer. Du ved, hvad du betaler for. Hverken mere eller mindre. Fair!

Sikkert

Det nye, sikrede anlæg beskytter dine ting.