Erstatningskrav

I tilfælde af et erstatningskrav bedes du hurtigst muligt udfylde nedenstående formular med en skriftlig erklæring om omstændighederne ved tabet eller skaden, datoen, en beskrivelse af skaderne og reparationsomkostningerne eller erstatningsværdien (med bevis i form af tilbud eller faktura) samt billeder af de beskadigede varer.

Med henblik på at levere vores tjenester som forsikringsformidler og risikokonsulent indsamler og bruger vi (Marsh NV/SA) personlige oplysninger om dig, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger, dine bankoplysninger og oplysninger om dine produkter. De formål, hvortil vi anvender personlige oplysninger, kan omfatte forsikringstegning, behandling af erstatningskrav og forebyggelse af kriminalitet. Der er flere oplysninger om vores behandling af personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik, der er tilgængelig på https://www.marsh.com/be/fr/privacy-policy-en.html.

Du kan også anmode om en kopi af vores fortrolighedspolitik ved at sende en e-mail til privacy.belgium@marsh.com eller skrive til Marsh NV/SA, Data Protection Officer, Local representative, Avenue Herrmann-Debroux 2 / Herrmann-Debrouxlaan 2, 1160 Bruxelles.

For at kunne sikre en hurtig og gnidningsfri behandling af dit erstatningskrav anbefaler vi at du udfylder så mange af nedenstående oplysninger som muligt.

Der er ingen yderligere omkostninger og gebyrer i forbindelse med afviklingen af erstatningskravet

Oplysninger om kontaktpersonen til dette erstatningskrav:

Oplysninger om omstændighederne:

BrandTyveriSkadedyrVandskaderAndet - angiv venligst

Oplysninger om tab/skade:

Vedhæftninger:
Dokumenter, der skal vedlægges denne erstatningskravformular
Kundeforsikringen for opbevaring er et forsikringsprodukt, der forhandles og tilbydes af forsikringsmæglervirksomheden Marsh NV/SA, er autoriseret og reguleret af Financial Services and Markets Authority (FSMA) og registreret under nummer 14.192 A-R, hvis registrerede firmanummer er 0403.276.906, og som er en del af koncernen Marsh & McLennan Companies (“MMC”), og dens hovedkontor ligger på adressen Avenue Herrmann-Debroux / Herrmann-Debrouxlaan 2, B-1160 Bruxelles, Belgien, i samarbejde med Carl Schröter GmbH & Co. KG Underwriting Agency, Martinistr. 8-10, 28195 Bremen, Tyskland, der fungerer som repræsentant for deres autoriserede forsikringsselskaber i henhold til § 34d, stk. 1 i de tyske handelsregler (Gewerbeordnung) med deres registreringsnummer D-SCLT-4J77P-31, som er registreret på følgende registreringskontor: “Deutscher Industrie- und Handelskammertag (DIHK) e.V., Breite Straße 29, 10178 Berlin, Tyskland