Tips til opbevaring

Bevar dine møbler og malerier, som de var

opbevaring af møbler københavn
Self-storage giver dig muligheden for at opbevare dine ekstra møbler, kunstværker og andre værdigenstande, mens du finder ud af, hvad du skal gøre med dem. Eller til du selv får mere plads. Følg seks tips for at sikre, at dine møbler og malerier ikke tager skade.
1
Klimastyring er din ven. Misfarvning og fugt kan især påvirke lædervarer, træ og glasartikler. Derfor skal du vælge klimastyret opbevaring, hvis du ved, at dine ting skal opbevares i en periode, hvor årstiderne skifter.
2
Skil så meget ad som muligt. Det giver dig ekstra plads og gør det lettere at transportere og pakke ned. Det hjælper også med at beskytte dine møbler, hvilket mindsker risikoen for, at de går i stykker eller får ridser. Hold styr på tingene, ved at sikre at alle dele opbevares sammen. Læg skruer, bolte og andre beslag i forseglede poser med etiket, og sæt dem fast med tape på de møbler, de passer til.
3
Opbevar rene genstande. Støv genstandene af og vask dem, eller tør dem grundigt af, før du skiller dem ad, og gør det så igen, når de er skilt ad. Det er især vigtigt for genstande af metal, der ellers kan plette eller oxidere.
4
Malerier kræver ekstra pleje.Opbevar dem oprejst, pak dem individuelt ind. Gerne i tungt stof, så du undgår den fugt, som plasttildækninger tiltrækker. Stil malerierne op i rækkefølge fra det største til det mindste. Og lad være med at stille andre genstande op ad dine malerier. Også her er klimastyring og konstant temperatur absolut at foretrække.
5
Læg støvbeskyttende overtræk over alting, før du går. Det beskytter dine møbler og giver dem mulighed for at ånde – hvilket er vigtigt, hvis du har tænkt dig at opbevare dem længe.
6
Tjek op på dine møbler med nogle måneders mellemrum så du sikrer, at dine ting har det godt.

Flere tips

Få mest muligt ud af den plads, du har lejet

Du har rengjort dine ting og har beskyttelsesmateriale, opbevaringsbeholdere og kasser til rådighed. Nu skal du bare have dine ting hen til dit opbevaringsrum og håbe på, at det hele kan være der.

lej et depotrum

Hold dit tøj i god stand

Uanset om det er skiudstyr, babytøj eller festtøj, er opbevaring af tøj og tekstiler i self-storage en fantastisk måde at frigøre noget tiltrængt plads på.

Har du brug for smartere opbevaring?

Vælg et opbevaringsrum, hvor du kan komme og gå, som du vil.

Hvorfor vælge os?

Nemmere

Få den opbevaringsplads, du har brug for. Hverken mere eller mindre. Øjeblikkelig adgang. Ingen nøgler. Ligetil!

Fair priser

Ingen ekstra omkostninger og mærkelige gebyrer. Du ved, hvad du betaler for. Hverken mere eller mindre. Fair!

Sikkert

Det nye, sikrede anlæg beskytter dine ting.